fbpx
Image Alt

Trgovina

 /  / Prehranski dodatki, Psi / Dog stop forte dražeji – za goneče psičke

Dog stop forte dražeji – za goneče psičke

14,00

Zaščita za psice in mačke pred nadlegovanjem samcev v času gonitve.

Za pse, ki imajo močan vonj ali jim smrdi iz ust.

pakiranje 60 kos

Na voljo po naročilu

- +
Šifra: 57 Kategoriji: ,

Opis

Psico v času gonitve nadlegujejo psi, ki ji povsod sledijo, lahko pa celo pride do neželenega naraščaja, zato morajo lastniki zaščititi svojo psičko.

Dišavne snovi, ki jih samice izločajo preko seča, privabljajo samce. Psica je zavita v “oblak erotičnih vonjav” in tako pušča za seboj jasne znake, ki privlačijo samce. Dog Stop Forte dražeji lahko na enostaven način rešijo ta neprijeten problem. Če damo psici/mački takoj na začetku obdobja gonitve Dog Stop Forte dražeje, je samci v tem času ne bodo nadlegovali.

Psice so na splošno zelo navezane in rade vidijo, če odpadejo neprijetnosti v obdobju gonitve.

Dog Stop Forte dražeji vsebujejo klorofil, ki je sicer v zelenih rastlinah in ima lastnost, da zmanjša izločanje dišavnih snovi oz. tako spremeni njihov vonj, da samcev ne privlači več.

Dražeji so razviti na osnovi znanstvenih raziskav in tisočerih praktičnih preizkusov. Kot učinkovino vsebuje posebne rastlinske ekstrakte v povezavi s sladkorjem. Odstranjuje specifičen vonj goneče psice ali mačke, ki privablja nasprotni spol.

Normalen potek gonitve s tem ni moten. Če želimo parjenje, 1 do 2 dni prej prenehamo dajati dražeje. Psico moramo kljub dajanju Dog Stop Forte dražejev imeti vedno na povodcu. Najboljšo možno zaščito za vašo psico boste dosegli z uporabo Dog Stop Forte dražejev in z dodatno uporabo Dog Stop spreja.

UPORABA:

Od prvih znakov gonitve psičke do konca obdobja gonitve dajemo dnevno po: 3 tablete na 10 kg telesne teže s hrano ali kot priboljšek; največ 12 tablet dnevno. V pakiranju je cca. 60 tablet.

Dog Stop Forte dražeje lahko uporabljamo tudi pri psih z izrazitim in močnim vonjem, kot tudi pri tistih, ki jim smrdi iz gobčka, vendar se je potrebno prej pozanimati pri veterinarju, kakšen je vzrok vonja psa.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dog stop forte dražeji – za goneče psičke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Premium hrana in oprema za vaše ljubljenčke.

X