fbpx
Image Alt

KAKO KUPOVATI

 / KAKO KUPOVATI

V nadaljevanju navajamo nekaj navodil za lažje kupovanje v spletni trgovini http://www.trgovina-ekomprof.com.

KAKO SI OGLEDAM VAŠO PONUDBO?

Na naslovnici je vedno na voljo nekaj izdelkov iz celotne ponudbe spletne trgovine, ki so aktualni, najbolj prodajani ali novi v ponudbi. V zgornjem in levem delu spletne trgovine so vam na voljo meniji za podrobnejše brskanje po kategorijah izdelkov (za pse, za muce, za ljudi …), okno za iskanje po izdelkih ter meni za brskanje po izdelkih. S klikom na posamezno kategorijo se odpirajo podkategorije in izdelki, ki so v akciji znotraj izbranih kategorij.

PODROBNEJŠI PODATKI O IZDELKIH

Do podrobnejših podatkov o izdelku lahko pridete s klikom na ime izdelka ali fotografijo. Po kliku na podrobnosti se vam odpre stran izdelka. Vsak izdelek je predstavljen s fotografijo ali shemo, točnim nazivom, podrobnim opisom, cenami, dostavno težo, … Pri nekaterih izdelkih so na voljo tudi dodatne fotografije. S klikom na sliko izdelka si lahko ogledate povečano sliko (slike so simbolične). Pri nekaterih izdelkih je v podrobnem opisu izdelka naveden tudi rok uporabe. Dobavni rok za izdelke , ki so na zalogi je do 5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi vas o tem obvestimo.

KAKO KUPIM IZDELEK?

DODAJANJE V NAKUPOVALNO KOŠARICO

Ko se odločite za nakup izdelka, ga s klikom na gumb “Dodaj v košarico” dodate v nakupovalno košarico (na sredini zgoraj v glavi). Po pritisku na gumb “Dodaj v košarico” ostanete na strani, kjer ste pritisnili na gumb. Istočasno se v voziček doda izbrana količina izdelkov, ustrezno pa se spremeni tudi skupni znesek nakupa. Ob tem se spremeni ikona košarice, ki postane polna (zraven »Košarica« se izpiše tudi število izdelkov v njej). Količino izdelkov lahko vedno spremenite s klikom na vsebino košarice (sredina zgoraj) ali z dodajanjem novih. Pri podrobnih opisih izdelkov je na voljo tudi izbirno polje za količino izdelkov. Z izbiro številke lahko v nakupovalno košarico dodate izbrano količino izdelkov.

NAKUPOVALNA KOŠARICA
Predogled vsebine košarice vam je vedno na voljo v zgornjem sredinskem delu spletne strani. V predogledu, ki vseskozi spremlja kupca, je navedeno skupno število dodanih izdelkov in skupni znesek nakupa. Podrobno vsebino nakupovalne košarice lahko vedno preverite s klikom na gumb “Vsebina košarice” ali s klikom na ikono košarice (zgoraj na sredini strani). Pri pregledu vsebine košarice so znotraj navedeni izbrani (dodani) izdelki z imenom, krajšimi opisi, ceno, možnostmi, … Znotraj nakupovalne košarice lahko poljubno spreminjate količino izbranih izdelkov, odstranite neželene ali izpraznite celotno nakupovalno košarico. Iz nakupovalne košarice se lahko s klikom na gumb “Nadaljuj z nakupovanjem” vrnete na osnovno stran, kjer ponovno lahko pregledujete našo ponudbo. Vsebino nakupovalne košarice zaključujejo stroški nakupa. V stroških nakupa so navedeni skupni stroški izdelkov, stroški dostave, znesek DDV, kuponski popusti, … Na dnu strani nakupovalne košarice je tudi rubrika “kuponski popust”, kamor lahko vnesete promocijsko kodo, ki jo prejmete ob različnih priložnostih. Glede na kuponski popust se bodo ustrezno spremenile vrednosti nakupa ali dostavni pogoji. Ko ste zadovoljni z vsebino košarice, za zaključek nakupa pritisnete gumb “Naprej v nakup”.

NAKUP

Na blagajno se lahko odpravite s klikom na gumb “Naprej v nakup” v nakupovalni košarici (zgoraj sredina strani). Prav tako vam hitro povezavo do nakupa omogoča gumb “Nakup” (zgoraj sredina strani) v predogledu nakupovalne košarice. Kadar blagajno obiščete direktno s klikom na omenjeni gumb, preskočite pogled vsebine nakupovalne košarice. Vsebina nakupovalne košarice na blagajni je podobna rubriki nakupovalna košarica, vendar so izdelki navedeni le z naslovom in cenami. Tako ni na voljo krajših opisov, cene na enoto, … V kolikor želite spremeniti ali odstraniti izdelek, kliknite na “Št. Izdelkov v košarici” izpisali se vam bodo izbrani izdelki, ki so v košarici, če želite spremeniti ali odstraniti izdelek, kliknite pod prikazom izdelkov gumb “Košarica”, ki vas vrne na vsebino nakupovalne košarice.Vaši podatki

Na blagajni je potrebno vnesti vaše osebne podatke ali podatke pravne osebe, ki kupuje izdelke. Polja za vnos vaših podatkov se nahajajo v levem delu blagajne. Spletna trgovina http://www.trgovina-ekomprof.com omogoča nakup neregistriranim in registriranim uporabnikom.Neregistrirani uporabniki

V kolikor v naši trgovini kupujete prvič ali ob prejšnjem nakupu niste registrirali uporabniških podatkov, morate v obrazcu za vnos vaših podatkov izpolniti polja. V obrazcu za vnos podatkov so definirana obvezna polja. Ponujena je tudi možnost dostave na drug naslov. Na koncu vnosnih polj je na voljo tudi registracija uporabnika s klikom na povezavo »Ustvarite si uporabniški račun za zgornji e-mail«. Z vnosom uporabniškega imena in gesla se bodo shranili vsi vaši podatki. Tako vam ob naslednjem nakupu ne bo potrebno ponovno vpisovati vseh podatkov. Prav tako vam je z uporabniškim imenom in geslom omogočen vstop v uporabniško področje, kjer lahko pregledujete status svojih naročil, brskate po arhivu, …


Registrirani uporabniki
Če ste pri enem izmed predhodnih nakupov registrirali uporabniško ime in geslo, lahko slednja enostavno vpišete v okno registracija na vrhu strani ali desno v nogi strani. Prav tako je prijava možna na blagajni preko povezave »Prijava«. Po prijavi vam ne bo potrebno vpisovati vaših podatkov.

Načini plačila in dostave
Na blagajni izberete način plačila in dostave.

Zaključek nakupa

Ko izpolnite vse podatke, izberete način dostave in plačila ter preverite navedene zneske. Pred oddajo naročilo preberite pogoje poslovanja, saj se z klikom na gumb » Oddajte naročilo« strinjate z njimi.

Potrditev nakupa

Po potrditvi nakupa oz. pritisku na gumb “Oddajte naročilo” se bo na vašem ekranu izpisalo okno “Zahvaljujemo se vam za nakup”. To sporočilo vam potrjuje, da je bilo vaše naročilo uspešno oddano. Pod napisom “Zahvaljujemo se vam za nakup” se izpiše vaše naročilo. Na voljo vam bo tudi možnost tiskanja potrdila naročila (natisni račun). Istočasno bo na e-poštni naslov, ki je bil podan ob prijavi, poslano obvestilo o vsebini naročila in nadaljnja navodila.

PREVZEM/DOSTAVA

Glede na vaše naročilo in izbrani način plačila boste s spletne trgovine na vaš e-poštni naslov najprej prejeli sporočilo “obvestilo” o prejetem naročilu. Ko bodo naše službe obdelale vaše naročilo in način plačila, boste na e-poštni naslov prejeli drugo sporočilo z naslovom “potrditev naročila”. V primeru, da bi želeli preklicati vaše naročilo, lahko to storite do trenutka, dokler še niste prejeli sporočila “potrditev naročila”. Po prejetju potrditve naročila preklic ni več mogoč. V primeru, da vašega naročila/nakupa ne bomo mogli sprejeti, boste s strani naše trgovine prejeli e-poštno obvestilo “naročilo zavrnjeno”.

Ko boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo “potrditev naročila”, lahko v primeru izbire osebnega prevzema v skladišču podjetja po predhodnem dogovoru (031-727-041) dvignete naročene izdelke, vendar ne prej kot naslednji delovni dan. V primeru izbire dostave na vaš naslov začne ob prejetju e-poštnega sporočila “potrditev naročila” veljati dobavni rok. V kolikor je bilo potrdilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati z istim dnem, v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem. Ko boste osebno prevzeli naročene izdelke oziroma bo vaša pošiljka oddana dostavni službi, boste na e-mail prejeli še zaključno sporočilo z naslovom “zaključek nakupa”. Dodatne informacije o dostavi.

POTRDITEV NAROČILA S STRANI TRGOVINE

PLAČILO PO POVZETJU/DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

Po prejemu obvestila o uspešnem plačilu in odobritvi naročila boste s strani trgovine http://www.trgovina-ekomprof.com prejeli e-poštno sporočilo z naslovom “potrditev naročila”. V kolikor je bila “potrditev naročila” izdana pred 12. uro, začne dobavni rok veljati istega dne, v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup uspešno predan dostavni službi. Dodatne informacije o dostavi. Pošiljko bomo odposlali naslednji delovni dan, v kolikor je bilo naročilo oddano do 18. ure.

PLAČILO PO POVZETJU/DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

Po pregledu in odobritvi naročila boste s strani trgovine http://www.trgovina-ekomprof.com prejeli e-poštno sporočilo z naslovom “potrditev naročila”. V kolikor je bila “potrditev naročila” izdana pred 12. uro, začne dobavni rok veljati istega dne, v nasprotnem primeru z naslednjim delovnim dnem. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo “zaključek nakupa”, je bil vaš nakup uspešno predan dostavni službi.
 

DODATNE INFORMACIJE O DOSTAVI

POGOJI POSLOVANJA

Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije nas prosimo pokličite na telefon 031 727 041Za vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka med 08:00 in 16.00 uro.

OSNOVNI PODATKI

Ekomprof d.o.o.

Spodnje Grušovlje 9

3311 Šempeter v Savinjski dolini

SI-Slovenia

Premium hrana in oprema za vaše ljubljenčke.

X